Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Newsletter doesn't send emails

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 864 Views
  • sulco
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Newsletter doesn't send emails Link to this post

    Hi,

    I'm expecting quite weird newsletter behaviour: When I try to send it, it works for a while and then gives flash-info "Sent newsletter to mailing list. Sent 9 emails successfully." But when I "Sent Status Report" tab, it shows sth like this in the attachment.

    ... and the emails actually doesn't come to subscribers. (I checked, email eddresses in Submissions are stored properly)
    When I choose "send test to..." option howether, it arrives to the one given email.
    And when I choose "Send to only people not previously sent to" it tells me: "Resent newsletter to mailing list. Sent 0 emails successfully." as if they were succesfuly sent earlier (which they didn't...)

    Does anybody have any clue what could be wrong / how to fix this?

  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    Re: Newsletter doesn't send emails Link to this post

    Hi!
    I have your same problem and I post in the forum my topic. Only now I see Yours..
    Have you solve the problem? Can you help me?

  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    Re: Newsletter doesn't send emails Link to this post

    I solve the problem: e-mail doesn't send to recipient because I install silverStripe to my local pc and I try to send messages outside my network.
    I don't now if this is your problem..

    864 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.