Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » problem with special code for Internet Explorer

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 710 Views
  • ojalà
    Avatar
    Community Member
    87 Posts

    problem with special code for Internet Explorer Link to this post

    Hi!
    I crweate a dorpdown menu whitouth javascript. I a normal site buid with dreamweaver this is ok, but with silverstripe I can't see dropdown menu only with IE browser, with firefox it's ok..why?Silverstripe can read the following special code for IE?

    <!--[if lte IE 6]>
    <table><tr><td>
    <![endif]-->

    in my code I have this:

    <div class="menu">
       <ul>
       <% control Menu(1) %>
          <li><a href="$Link" title="Go to the $Title.XML page" class="$LinkingMode">$MenuTitle</a>
             <!--[if lte IE 6]>
    <table><tr><td>
    <![endif]-->
             <% if Children %>
             <ul>
           <% control Children %>
             <li><a href="$Link" title="Go to the $Title.XML page" <% if LinkingMode %>class="$LinkingMode"<% end_if %>>$MenuTitle</a></li>
          <% end_control %>
          </ul>
             <% end_if %>
          <!--[if lte IE 6]>
    </td></tr></table>
    </a>
    <![endif]-->
          </li>
       <% end_control %>
    </ul>
    </div>

    710 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.