Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » newbie question

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1079 Views
  • danc
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    newbie question Link to this post

    Hi folks sorry if this is a really stupid question, just installed Silverstripe on my hosting space, needed to do an .htaccess addition as the webhost as php 4 and 5 .

    Anyway install seems to have gone fine and I can get to the admin area, however when I go to the main page of the site it takes me back into to installation wizard via install.php . Now it is installed how do break this cycle and get to the home page of my site ?

    Thanks in advance

    Daniel

  • AndrewK
    Avatar
    Community Member
    7 Posts
  • Nivanka
    Avatar
    Community Member
    395 Posts

    Re: newbie question Link to this post

    can you try with another browser, sometimes this happens because of the browser cache,

    or try with something like the following URL

    http://YOURDOMAIN/home

  • danc
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: newbie question Link to this post

    thanks guys you were right cached details.

    all working now

    1079 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.