Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Content area missing in admin

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1627 Views
  • powla
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Content area missing in admin Link to this post

    I've attached a copy of my admin area of a brand new installation of SS v2.2.3, whereby the GUI is not present at all, so I'm unable to make any changes. Can anyone point me in the right direction ?

  • Liam
    Avatar
    Community Member
    470 Posts

    Re: Content area missing in admin Link to this post

    What browser are you using? That's pretty odd, though I know Safari won't work with tinymce's version in 2.2.x.

    This is fixed and works fine in SS 2.3 with the latest build of tinymce.

  • powla
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Content area missing in admin Link to this post

    I've tried vieweing it in Firefox 3 & IE7. The problem occurs in both browsers.

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5508 Posts

    Re: Content area missing in admin Link to this post

    Well it looks like none of the toolbar images have loaded either. Could be a corrupt / missing file which is stopping anything from loading. Or it could be a javascript error.

    Try recopying the files again to the server and then refresh the admin.

  • powla
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Content area missing in admin Link to this post

    I've re-uploaded: tinymce.template.js & TinyMCEImageEnhancement.js within the cms/js folder. Is that all ?

    ...still not working.

  • textura
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Content area missing in admin Link to this post

    I have the same problem and have tried a variety of browsers and operating systems to try and move forward. I get different results with different browsers but always have the same end result, unable to edit content.

    With my default browser, Firefox, there are a number of errors with the css files as follows:

    Error in parsing padding-bottom line 420 (padding-bottom: expression('35px');) in cms-right.css

    Error in parsing    line-height line 30 (line-height: auto;) in FieldEditor.css

    Error in parsing padding-right line 105 (padding-right: -3px;) in FieldEditor.css

    Error in parsing    filter line 57 (filter:mask();) in TreeDropDownField.css

    There is also a Javascript error

    window[baseClassName] is undefined at Line 36 of behaviour.js (in jsparty directory)

    IE6, Opera 9 show the image boxes for the wysiwg editor with only 4 of them as actual images. However, I have noted that when I use IE, I get the Javascript warning which says the webpage contains errors:

    The error 'Object doesn't support this property or method' is reported against

    Line 34 of behaviour.js (in jsparty directory) and Line 64 of SideTabs.js (in cms/javascript directory)

    Hope this helps in moving things forward.

    1627 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.