Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Theme won't work!

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1354 Views
  • JSD1985
    Avatar
    Community Member
    12 Posts

    Theme won't work! Link to this post

    Hello,

    I've downloaded two themes here, Decayed and Greenfest.

    I've unzipped the folders to the SilverStripe folder in the Themes directory,

    I opend '_config.php' and I changes this:

    SSViewer::set_theme('greenfest');

    However, I get this error:

    FATAL ERROR: None of these templates can be found: Page.ss, ContentController.ss
    At line 74 in C:\Programma's\Webdesign\wamp\www\silverstripe-v2.2.3\sapphire\core\SSViewer.php

    What did I do wrong? I have the same kind of error with the decayed theme.

    How can I solve this? I want to use one of those two themes because they look awesome.

    I hope somebody can help me.

    Cheers,
    Jeroen

  • JSD1985
    Avatar
    Community Member
    12 Posts

    Re: Theme won't work! Link to this post

    By the way, I use WAMPServer on Windows XP Professional I just followed the instructions as on the SilverStripe site so it should be working I guess...

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Theme won't work! Link to this post

    so your 'greenfest' theme is located in themes/ folder?

    Maybe try running ?flush=1 to refresh the cache - http://yoursite.com?flush=1 .

    1354 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.