Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Fixed Installation Problem (mod_rewrite)

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1556 Views
  • carnal
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Fixed Installation Problem (mod_rewrite) Link to this post

    Hi,

    first of all thanks for this piece of software wich will be famous one time

    Unfortunately i had a problem with the installation as i could not use silverstripe because of a mod_rewrite error (Silverstripe reported that i havent got mod_rewrite activated wich was not true).

    The only problem was the rewrite rule in the .htacces itself.
    I replaced this line:

    RewriteRule .* sapphire/main.php?url=%1&%{QUERY_STRING} [L]

    with this line:

    RewriteRule .* /sapphire/main.php?url=%1&%{QUERY_STRING} [L]

    and it worked like a charm.

    Just to notice.

    Regards

    Hartmut

  • Sigurd
    Avatar
    Forum Moderator
    628 Posts

    Re: Fixed Installation Problem (mod_rewrite) Link to this post

    Were you dealing in a subdirectory? It'd be great to learn why this was needed for you and not everyone else... .htaccess has definitely been a fragile part of the system...

    1556 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.