Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Theme is not working/showing

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 3679 Views
  • JSD1985
    Avatar
    Community Member
    12 Posts

    Theme is not working/showing Link to this post

    Hello,

    I've uploaded a new theme in the 'Themes' folder and I changes the _config.php file.
    Anyway, I still see my old theme!

    How can I change it?

    The URL of the website is:

    http://www.jsdstudios.nl/website/SilverStripe

    and I entered this URL:

    http://www.jsdstudios.nl/website/SilverStripe?flush=1

    But I still see the original style.

    How can I change the theme?

    Greetings,
    Jeroen

  • SalvaStripe
    Avatar
    Community Member
    89 Posts

    Re: Theme is not working/showing Link to this post

    make sure your "new theme" does not look like the blackcandy theme

    make sure, that your _config.php is realy changed. when i set up new sites, i have to delete the _config.php in webserver, then I edit the _config.php local at my pc and reupload it. then my config is changed :S

    look that your CSS urls are correctly.. (not like "../themes/blackcandy/..")

  • JSD1985
    Avatar
    Community Member
    12 Posts

    Re: Theme is not working/showing Link to this post

    Hi,

    It's working. I deleted the file, made a new one on my computer and uploaded the new file and it seems to work. Thanks!

    3679 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.