Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » SS rc2.1.0 rc2 testing

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1138 Views
  • trevor
    Avatar
    53 Posts

    SS rc2.1.0 rc2 testing Link to this post

    Hi,

    Sorry to report this but still having problems with save & publish.

    I've installed completely fresh version and new database on local machine.

    When I change any content I can save, but then when I click save & publish I get the red box error at the bottom that says "Error publishing content".

    Also if I make changes and don't click save first but go straight for save & publish I get the same error.

    I then tried to create a complete new page and get the same result so can't add any content.

    I ran db/build?flush=1 to clear eveything down but got the same.

    Let me know if there is any further information I can provide to track this down.

    Regards

    Trevor

  • Andy
    Avatar
    230 Posts

    Re: SS rc2.1.0 rc2 testing Link to this post

    If you install firebug (www.getfirebug.com), you can see the response of ajax request in the firebug console, that may give an indication of what's going wrong.

  • trevor
    Avatar
    53 Posts

    Re: SS rc2.1.0 rc2 testing Link to this post

    response header

    ERROR:Error 256: Object::__call() Method 'publish' not found in class 'Form'
    At l190 in /Applications/MAMP/htdocs/todaysoftware.org.uk/sapphire/core/Object.php
    user_error(Object::__call() Method 'publish' not found in class 'Form',256)
    line 190 of Object.php
    Object->__call(publish,Array)
    line of
    Form->publish(Array,Form)
    line 175 of Controller.php
    Controller->run(Array)
    line 53 of Director.php
    Director::direct(admin/)
    line 101 of main.php

    I will try and track down but I'm new to php so any pointers or thoughts appreciated.

  • trevor
    Avatar
    53 Posts

    Re: SS rc2.1.0 rc2 testing Link to this post

    problem solved, sorry must have been me!

    I started again from scratch rather than copying over an existing folder and all is working mustn't have overwritten or something sorry about that.

    1138 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.