Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » Login page is gone ..

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 2178 Views
  • BlackMuddler
    Avatar
    4 Posts

    Login page is gone .. Link to this post

    In the admin backend, i have chance home til start, save and publish. Done other stuff. After logout of backend I can't any longer get to login.

    http://www.domain.com give me frontpage with a 'Page found found'. My other menus are there and it is possible to surf around.

    http://www.domain.com/admin redirect me to http://www.domain.com/Security/login but onlly show me a black page. Why can't i simply change home to another name without broke of the system ?

    Have tried ?flush=1, cms?flush=1 but did not help me.

    Sorry for my bad englist. Can anyone give some hints ?

    Regards,
    Kenneth

  • BlackMuddler
    Avatar
    4 Posts

    Re: Login page is gone .. Link to this post

    OK .. Why is home hardcoded in for exampel Security.php ? .. Do I have to change home in tree in another place ? .. I denmark is home = hjem or home = start ..

    I have manually chance home in Security.php on line 102 to start and now my backend login form is visible again..

    Kenneth

  • cevic
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Login page is gone .. Link to this post

    I'm having the same problem. After implementing my own templates I don't see a login form when I go to mysite.com/admin. Is there a solution for this, something I missed in my templates?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5508 Posts

    Re: Login page is gone .. Link to this post

    you probably dont have a $Form varible in your template for the login form to render in. Just open up yourtheme/templates/Layout/Page.ss and add a $Form

  • zbandit20
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Login page is gone .. Link to this post

    Hi , I have the same issue , but one of the Core members said to put $Form in Page.ss, but where in Page.ss, anywhere?

    My problem started when I started working on Tutorial 2: extending the pages. This is a major issue , I hope someone in the development team is addressing this because. If folks are not getting enough directions in resolving the issues, they might abandon this product.

  • simon_w
    Avatar
    Forum Moderator
    473 Posts

    Re: Login page is gone .. Link to this post

    As you're doing the tutorial, it should be in tutorial/templates/Page.ss

    2178 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.