Jump to:

17452 Posts in 4473 Topics by 1971 members

Archive

SilverStripe Forums » Archive » cant add fields to my userDefinedForm

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 869 Views
  • Nicolaas
    Avatar
    Forum Moderator
    213 Posts

    cant add fields to my userDefinedForm Link to this post

    Hi Folk

    My site is working fine, however, I can not add fields to my userDefinedForm. When I do, I get the following error in my CMS:

    ERROR:Error 512: No form () returned by CMSMain->EditForm At l150 in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/core/control/Controller.php user_error(No form () returned by CMSMain->EditForm,512) line 150 of Controller.php Controller->run(Array) line 53 of Director.php Director::direct(admin/) line 101 of main.php

    I noticed that the newsletter section also has errors. When I want to edit the newsletter I created, it gives me the following error:

    Fatal error: Argument 1 passed to TabSet::push() must be an instance of Tab, called in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/forms/FieldSet.php on line 52 and defined in /home/content/f/u/n/funds07/html/sapphire/forms/TabSet.php on line 71

    I get the same errors when I click on "drafts" and "sent items" etc....

    However, I am not worried about that (we are not using the newsletter section for now). We are, however, using the contact form, so it would be great to get an answer for that.

    Cheers

    Nicolaas

    869 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.