Jump to:

1842 Posts in 1600 Topics by 558 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » Error when installing???

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 939 Views
  • Clearmedia
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Error when installing??? Link to this post

    Hi Guys,

    Ive installed blog-v0.2.1.tar in the root level of my site (/blog), have dev/build?flush=1 and home?flush=1 but when clicking on the blog link I get:

    [Warning] file_get_contents() [function.file-get-contents]: Filename cannot be empty
    GET /ss/sample-blog-entry

    Line 277 in C:\wamp\www\ss\sapphire\core\SSViewer.php

    Can I get some de-frazzling help on this please?

    Cheers

  • MsScary
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Error when installing??? Link to this post

    I am also having this issue... If you have found the solution, I'd like to know... Maybe I am just tired... Happened across this CMS by accident, excited to have a new toy to play with. If theme is important I am using the Call of Duty 2 theme. And have watched the tutorial video several times.

  • carlos
    Avatar
    Community Member
    41 Posts

    Re: Error when installing??? Link to this post

    Hi,

    What version of SS are you using?

    There is a new release 0.3.0 that works with SS 2.3.0+

    hope it helps.

    cheers
    Carlos

    939 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.