Jump to:

1842 Posts in 1600 Topics by 558 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » "There are no blog entries"

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 757 Views
  • JPG
    Avatar
    Community Member
    53 Posts

    "There are no blog entries" Link to this post

    For some reason I am now getting a "There are no blog entries" message on my home page. Has anyone else encountered (and defeated) this?

    www.thepeopleupstairsdesign.com

    Many thanks

    .jpg

  • JPG
    Avatar
    Community Member
    53 Posts

    Re: "There are no blog entries" Link to this post

    Okay - fixed it. For some reason the "show blogs" drop down on the main blog page was set to "last month's" blog. Can anyone let me know what I need to do to only show the last blog?

    Also, on slightly different - my permissions seem to be a bit fried. Every time I save something I have to re-log in to the back end of the CMS. Any ideas?

    Thanks

    .jpg

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5489 Posts

    Re: "There are no blog entries" Link to this post

    Can anyone let me know what I need to do to only show the last blog?

    In the cms for the blog holder page there is a dropdown "When you first open the blog, how many entries should I show". You can set this to All Blog Entries to simply pull the latest ones. Pretty sure it will paginate for each 10 entries. Not sure if you can customize that number.

    757 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.