Jump to:

1835 Posts in 1139 Topics by 554 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » [SOLVED] RSS wrong order and not updating

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 371 Views
  • Harley
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    [SOLVED] RSS wrong order and not updating Link to this post

    Hi,

    This could both be the same problem, my RSS is displaying the first item as the latest. If my RSS is only displaying 3 at a time then obviously you don't get to see the latest stuff, just the first three entries.

    Anybody else had this issue? I'm using silverstripe 2.4.5 with the latest blog module and igoogle agregator.

    Cheers

  • Harley
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Re: [SOLVED] RSS wrong order and not updating Link to this post

    Funny,

    I just came across this post looking for something else, I had completey forgot!

    So I now know this answer and thought that I would share. Basically the reason for the RSS picking up the first three posts is because you have to re-order your blog entries using "drag and drop" to put the most recent entires and the top of the site tree.

    Simple!

    Now I just need to figure out how to make this automated each time you create a new blog entry page!

    371 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.