Jump to:

1851 Posts in 1606 Topics by 561 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » Blog post

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1238 Views
  • HanSolo
    Avatar
    Community Member
    83 Posts

    Blog post Link to this post

    Hi I hope someone can help me with this.
    I upgraded to blog 0.2 and now when i post a blog entry the whole entry shows. On blog 0.1 when you made return/enter a paragraph break was made and the content after that didnt show unless you clicked on read all.

    On blog 0.2 when i press return there is not a paragraph break but a div with a ordinary br in it. So how do I make a paragraph break? I can do it in the html mode but some of us arnt that good with html! One more thing is the div is the size of the picture n the blog post. Sometimes I do have pictures that are not so wide. The the text beneth it is cramped up. So I have to go in to Html mode and change it. Is this something that will be fixed?

    Regards
    Joakim

  • HanSolo
    Avatar
    Community Member
    83 Posts

    Re: Blog post Link to this post

    I solved the problem !

  • thorsten
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: Blog post Link to this post

    Well, maybe you can post how you solved your problem?

  • HanSolo
    Avatar
    Community Member
    83 Posts

    Re: Blog post Link to this post

    It was simple on the top there is 2 dropdown list, the right one change it to paragraph then when you use return its a paragraph break.

    1238 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.