Jump to:

1840 Posts in 1598 Topics by 557 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » Tags in Title & Tags page not showing

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1564 Views
  • OnebyOne
    Avatar
    Community Member
    54 Posts

    Tags in Title & Tags page not showing Link to this post

    I would like to have the tag in title of page. Is it possible ?

    ex tag/my+tag and you have Blog Name in title no tag. Could we have in tile [tag] + [blog name] ?

    Second question, i have a blog (SS) on subdomain and this days the tags stopped to work [The requested page couldn't be found.]

    THX

  • OnebyOne
    Avatar
    Community Member
    54 Posts

    Re: Tags in Title & Tags page not showing Link to this post

    i see that also the Subscribe via RSS and Browse by Date widgets are not working,

  • OnebyOne
    Avatar
    Community Member
    54 Posts

    Re: Tags in Title & Tags page not showing Link to this post

    Tags in title for http://yoursite.tld/tag/yourtag page

        <% if Tag %>
        <title>$Tag » $MetaTitle » Your Site Name</title>

        <% else %>
        <title>$MetaTitle » Your Site Name</title>

        <% end_if %> where $Tag will be replace with [yourtag]

    Remains only the problem with subdomain and blog widget sidebar not working, all the links, from front, are returning "The requested page couldn't be found". Should I used the subsites module or do you have better idea ?

    1564 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.