Jump to:

1835 Posts in 1139 Topics by 554 members

Blog Module

SilverStripe Forums » Blog Module » General Blog Issues

Discuss the Blog Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 943 Views
  • jdj
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    General Blog Issues Link to this post

    I'm new to the forum, so please let me know if this is the appropriate place for this post or if there is a better outlet:

    1) I've noticed that the $LinkingMode doesn't work on the Archive or Tag widgets. Is there a way to highlight the year or tag I'm currently viewing the sidebar navigation?

    2) The LandingPageFreshness variables doesn't seem to be used anywhere by default. The default template for BlogHolder just calls BlogEntries, which doesn't use it.

    3) ArchiveWidget.ss hardcodes commas between the dates (line 16). This is a UI function better suited to styling with CSS. If you want them in a regular list you have to remove this code.

    Although these are probably minor future enhancement requests, I would like to know if anyone has found a way to mimic the $LinkingMode functionality in the Blog Sidebar.

    JDG

  • Sean
    Avatar
    Forum Moderator
    921 Posts

    Re: General Blog Issues Link to this post

    Hi there,

    The best place to report issues would be at our open source bug tracker, found here: http://open.silverstripe.org

    It would be great if you could file your findings as tickets using this tracker.

    Cheers,
    Sean

    943 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.