Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Image Gallery looks nothing like the wiki screenshots and steps


Reply


3 Posts   692 Views

Avatar
evsoul

Community Member, 36 Posts

8 January 2010 at 9:02pm

None of my pages for adding images and editing the albums look remotely like the screen shots in the tutorial. I see no graphics and after I add photos to the gallery and finish the captions it gets stuck on a page that says "closing" then never does anything.

I have no idea what to do and I feel like I've followed the instructions to the best of my ability when it comes to installing it from object manager, swfupload and image gallery.

Please see the attachment I've included. That's an example of what one of the pages looks like while adding a caption doesn't seem right. Also the other screenshot with the word "closing" is the page view I get after clicking finish after adding caption to the last photo.

Any help? I have no clue what's happening here!

Attached Files
Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4093 Posts

9 January 2010 at 3:06am

Make sure the directories for your modules are named "image_gallery" and "dataobject_manager".

Avatar
evsoul

Community Member, 36 Posts

9 January 2010 at 4:35pm

Yeah I did that to begin with.

Any other thoughts? Think it's worth deleting the database and directory then reuploading it? The site has close to no content on it so I'm not worried about getting it all back together.

Thanks for the reply!