Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Mollum and SS 2.3.3 Uncaught Exception:


Reply

4 Posts   1145 Views

Avatar
zenmonkey

19 January 2010 at 4:22am Community Member, 528 Posts

I'm getting the following error when accessing the reports

[User Error] Uncaught Exception: [error 1000] The given SHA1-HMAC hash is incorrect.

Avatar
DsX

21 January 2010 at 5:25am (Last edited: 24 January 2010 11:21am), Community Member, 178 Posts

Is this displaying the error or have you found the error info else where?
I ask because I am having trouble with mollom as well.
My reports page simply give the ajax error "error loading page" and then appears to continue to load the page (spinning disk in left menu) while the page remains blank/white.
I have gone over the install many times now... the build went well.
If I go to any site page eg a blog page, where mollom should be used I get an error as follows:

[Warning] call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given
GET /mydomain/weblog/test-post/
Line 89 in C:\xampp\htdocs\silverstripe\mollom\code\MollomServer.php

I had thought for a second that I found the issue when I realized xampp didn't have curl enabled, I have corrected this, yet now success.

Avatar
DsX

21 January 2010 at 6:16am Community Member, 178 Posts

just a note...
I quickly switched to recaptcha and all is well... seems to be a mollom specific issue..

my code in mysite/_config.php:

// setup spam protection
//Mollom::setPublicKey('myPublicKey');
//Mollom::setPrivateKey('myPrivateKey');
//SpamProtectorManager::set_spam_protector("MollomSpamProtector");
RecaptchaField::$public_api_key = 'myPublicKey';
RecaptchaField::$private_api_key = 'myPrivateKey';
SpamProtectorManager::set_spam_protector("RecaptchaProtector");

as I mentioned the recaptcha is working.. would love to use mollom??

Avatar
zenmonkey

24 January 2010 at 10:28am (Last edited: 24 January 2010 10:29am), Community Member, 528 Posts

Its the error that pops up when I access the panel on my dev server, the odd thing is I have it running on another site without problems