Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Preview: Postale Module


Go to End
Reply


32 Posts   3206 Views

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

31 August 2010 at 4:01am

Oh, good catch. What would be the expected behaviour in that case? Would the thread resurface, despite the user having deleted it?

Thanks for all your testing.

Avatar
davidm2010

Community Member, 107 Posts

31 August 2010 at 4:12am

I see two ways to do this: Error trap it and let the user know it has been deleted and they need to create a new topic or just auto create a new topic and keep going.

Whatever you decide, your efforts are much appreciated.

Avatar
dacar

Community Member, 168 Posts

31 August 2010 at 10:59am

Hi UncleCheese,

i have installed the postale module with success. but every time i open the "message page" ther will be two javascript prompts: 1. "hi" and 2. "[Object HTMLInputElement]"???

I have searched your code but did not find the javascript prompts. How can i get rid of this?

Also i have seen on one of your YouTube videos, that the "craete-message" modal window closes on sending the message and the main page reloads. But this dosn't work for me.

I am using. 2.4.1

Greetings, Carsten.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

31 August 2010 at 12:24pm

I'm not seeing that error on the demo site. Try updating your SVN, or download it again?

I had a couple people asking about auto-closing the window. I'm looking into the best way to do that.

Avatar
dacar

Community Member, 168 Posts

31 August 2010 at 7:30pm

hmmm, in dataobject_manager/code/autocomplete_field/javascript/autocomplete_field.js i found alert('hi'); on line 2 and alert(this); on line 6. i have uncommeted these lines to get rid of it. later i will install the latest trunk.

Greetings, Carsten.

Avatar
dacar

Community Member, 168 Posts

31 August 2010 at 7:35pm

one more question: shouldn't i also get an email into my mailbox if i send a message via postale? How does it work? Can you please provide some information?

Greetings, Carsten.

Avatar
davidm2010

Community Member, 107 Posts

31 August 2010 at 10:40pm

I not seeing any errors. I didn't test the email function since I am testing it on a installation with no email service.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

1 September 2010 at 1:55am

The recipient of the message should receive a new email notification. See the documentation for setting up the $from_name and $from_address fields. If those aren't configured, it's likely to just go to spam.

Go to Top