Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

event_calendar problems


Reply


4 Posts   673 Views

Avatar
Drachenwinter

Community Member, 8 Posts

27 May 2010 at 3:56am

Hello everyone!

I have some problems with the event calendar. as i am not thaaat good with programming myself i just got not far with fixing it.

now here is the problem:
installation was no problem, worked fine with this one: http://bluehousegroup.svn.beanstalkapp.com/modules/branches/2.3/event_calendar/
after installation i made a new calendar site, which works fine as well. can do anything in the cms, so i guess i installed it properly.

but on my site the calendar site i simply get not this calendar-field displayed. if you don't know what i mean (can't express it better with my poor english) i attached two files to show what i mean...

any help, suggestions or link to existing solutions would be nice =)

Attached Files
Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

27 May 2010 at 5:19am

Do you have a link to your site?

Avatar
Drachenwinter

Community Member, 8 Posts

28 May 2010 at 1:25am

sure =)

http://www.drachenwinter.de/new-calendar/

Avatar
Drachenwinter

Community Member, 8 Posts

4 June 2010 at 10:25pm

now that i had some more time to play around with it, i think it has to be a problem with the datepicker... i found several solutions for problems with it, but so far none of them worked with me.

i tried to use the dataobject rev397 with event_calendar r110, but that didn't work too...
thought about trying another version of silverstripe, now i'm using 2.3.4...

i'm out of ideas, so i need some help =)