Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Event Calendar -Flat specified but can't find parent.


Go to End
Reply


9 Posts   1883 Views

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

4 June 2010 at 6:12am

I had calendar setup and I had an extended mod for the calendar installed.
I removed both folders from root and ran a /dev/build
I hand removed the tables from the DB that were left.
I uploaded the newest version of Event Calendar
Added the Calendar to the site tree and "save & publish" then clicked to add a new calendar event.
And this pops up in a JS alert window.

Calendar.Setup: Flat specified but can't find parent.

Any idea what is going on and how can I fix it?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

4 June 2010 at 6:45am

Wow.. no idea on that one. I think Calendar.Setup is related to the CalendarDateField javascript plugin. But that's not related to the EventCalendar module.

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

4 June 2010 at 7:01am

Yeh, its in the calendar-setup.js file.
I am at a complete loss here. It only happens on the calendar event page. But I have not the slightest clue what changed to make it start doing this. I have re-installed the module 3 times now but I fear I will have to reinstall the site.

I can say that the calendar event cms page doesn't load correctly since the forms are not in the tabs like they should be. Instead all the tabs are lid out on top of each other.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

4 June 2010 at 7:17am

Do you have DOM installed?

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

4 June 2010 at 7:22am

Yeh, perhaps uninstall that and reinstall it?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

4 June 2010 at 7:41am

You've got the 2.4 (i.e. latest) version of all these modules? Or are you running 2.3?

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

4 June 2010 at 8:11am

Whew, reinstalling DOM and Event Calendar worked and fixed it.

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

5 June 2010 at 1:02am

Ok this is getting ridicules. I am not sure what brought it back, but its doing it again.

And yes, running ss 2.4 with all recent modules.
John

Go to Top