Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

error when trying to unsubscribe (Newsletter [v0.4.0-rc1])


Reply


7 Posts   1238 Views

Avatar
WebSpilka

Community Member, 83 Posts

16 September 2010 at 2:19am

Edited: 16/09/2010 2:22am

hi
I have SilverStripe CMS - 2.4.1 and Newsletter [v0.4.0-rc1]

My unsubscribe link is [url]http://www.network.org.ua/unsubscribe/index/webspilka@yahoo.com[/url]

when I enter 'webspilka@yahoo.com' in the field Email address and press Show lists.
I get page http://www.network.org.ua/Unsubscribe_Controller/EmailAddressForm
Then I select my Newsletter Type '??????' and press Unsubscribe
I get page http://www.network.org.ua/unsubscribe/webspilka@yahoo.com?executeForm=MailingListForm
with error

Sorry, it seems you were trying to access a page that doesn't exist.
Please check the spelling of the URL you were trying to access and try again.

can anyone encountered a similar problem?

Avatar
Christy

Community Member, 58 Posts

21 September 2010 at 2:56pm

Yes, I have the same issue. Haven't found an answer yet!

Avatar
WebSpilka

Community Member, 83 Posts

22 September 2010 at 12:49am

Not yet found. Can you please tell good documentation about the module mailing list?

Avatar
Christy

Community Member, 58 Posts

22 September 2010 at 1:30pm

No, sorry, I haven't found good documentation and I have looked far and wide! The old version of the user documentation explains how to use the newsletter tab to add email addresses and send out newsletters.

I am sure I found a page once saying to use SubscriptionPage rather than SubscribeForm (I have both options).

On the localhost, Subscriptionpage gave an error and would not open. On the live server it has set fields and no option to add spam protection.

With both forms, unsubscribe doesn't work and adding a duplicate gives an error.

I think I am about to give up and just use a form/email to the website owner!

Avatar
_Vince

Community Member, 162 Posts

14 April 2011 at 11:45pm

Hey, I've got the same problem.

Using SS 2.4.5

Avatar
_Vince

Community Member, 162 Posts

15 April 2011 at 4:52pm

*bump*

Anybody?

Avatar
_Vince

Community Member, 162 Posts

15 April 2011 at 7:54pm

Hey, cool.

I've found that newsletter-trunk-r114346 works quite well.

Well, that's me sorted out, then. :)