Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Debugging Uploadify S3UploadField::uploads3()


Reply


24 Posts   2641 Views

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

31 August 2010 at 6:31am

Sorry, I meant that its still not uploading (http error).
Chrome browser was doing something odd that is a separate issue when I uploaded the latest files.
And its still writing script like 'admin/cms/EditForm/field/S3Test/uploads3',
I changed it to 'admin/cms/EditForm/field/S3Test/uploads3' using FireBug but it didn't change anything.
John

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

31 August 2010 at 7:35am

So everything is good except for Chrome now?

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

31 August 2010 at 7:36am

No, everything is the same (http error) except in Chrome, where it started doing an extra odd thing.

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

31 August 2010 at 7:36am

No, everything is the same (http error) except in Chrome, where it started doing an extra odd thing.

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

31 August 2010 at 12:45pm

I was finally able to replicate and resolve this issue. I've checked in that change for you.

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

31 August 2010 at 1:45pm

Confirmed working!
Sweet.

Now I just have to get this working on an FileDataObjectManager getCMSFields_forPopup :P
John

Avatar
UncleCheese

4085 Posts

31 August 2010 at 1:53pm

I have it up and running, fairly stable. I'm going to give it another day or two of testing, and I'll make a post to my blog when that's in the trunk.

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

31 August 2010 at 2:36pm

Goodlord, that will save me some time!!! thanks
John