Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Newsletter Module


Go to End
Reply


18 Posts   2442 Views

Avatar
Zinal

Community Member, 9 Posts

21 December 2010 at 1:44am

Hi,

I am using Silverstripe 2.4.0..
I install the Newsletter Module "newsletter-v0.4.0-rc1.tar.gz"...
Create database successfully..I click on create link in admin it shows nothing...
so please help me how can i solve?

Thanks

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

21 December 2010 at 6:30pm

Try the latest daily build (aka trunk) for newsletter on 2.4. Has countless fixes for it.

After you install it make sure you run a admin?flush=1

Avatar
Zinal

Community Member, 9 Posts

22 December 2010 at 12:09am

Edited: 22/12/2010 12:10am

Hi,

Thanks for reply...

I have installed "newsletter-trunk-r113848(2).tar" module for Newsletter.
But I click on "create" button in admin it is not working same problem.
so can you tell me why this type of problem occurs...and also tell me which module works perfectly for newsletter.
if you have any document for this module then please send me asap.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

22 December 2010 at 9:02am

But I click on "create" button in admin it is not working same problem.

Do you get a red error box when creating the newsletter (bottom of the screen) or does it simply sit there doing nothing?

One thing you can do to debug is to install Firebug (if you're using firefox) or if you're using Safari/Chrome just look at the 'console' tab. When you click create you should see a new line appear in the console with the ajax request, from there you can drill down into what the response is and any errors which occur.

Avatar
Zinal

Community Member, 9 Posts

22 December 2010 at 10:21pm

Edited: 22/12/2010 11:16pm

Thanks for reply

I have checked as per your reply...
I realize that i have given wrong name to folder so i have changed that name and it is working....
if u and anyone have idea about newsletter forms then please tell me what should i do?

Thanks

Avatar
ocean

Community Member, 37 Posts

14 January 2012 at 4:11am

Hello,

I'm having a similar issue with the newsletter module, all looks like it is installed ok, pages registered, classes etc, but 'create' button in newsletter not doing anything at all. can anyone help?

These are the details based on solutions in thread...

SS 2.4.5

silverstripe-labs-silverstripe-newsletter-dd2e5a0

Installed into 'silverstripe-newsletter' folder in main directory

dev/build

flush

go to create newsletter in CMS and nothing occurs

chrome console spits out this on button press: event.layerX and event.layerY are broken and deprecated in WebKit. They will be removed from the engine in the near future.

Any ideas?

Thanks
~ Sean

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

14 January 2012 at 4:01pm

The folder needs to be called 'newsletter'. LayerX/LayerY is a seperate issue but shouldn't affect the CMS currently.

Avatar
ocean

Community Member, 37 Posts

15 January 2012 at 12:20am

Wonderful, that solved the issue in a flash!

thanks for the quick response Willr, very much appreciated : )

Go to Top