Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

CMS Workflow Server Error


Reply


4 Posts   779 Views

Avatar
sav_ss

Community Member, 11 Posts

22 December 2010 at 5:43pm

Hi,

When I logon to the CMS as an approver/publisher I get a screen with all of my awaiting approval requests. I scroll to the bottom of the page and theres a series of buttons: Approve | Request Edit | Deny | Cancel | Comment
Clicking on any of these buttons produces a red server error message in the space below them.
The Save & Publish button wont complete its action.
Is this a known problem?
Latest CMS Workflow, SS 2.4.3

Cheers!

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

22 December 2010 at 10:59pm

Think that was fixed this morning - http://open.silverstripe.org/changeset?new=115273%40modules%2Fcmsworkflow%2Ftrunk&old=114802%40modules%2Fcmsworkflow%2Ftrunk

Try the daily builds / trunk and if it's still an issue raise it as a ticket on open.silverstripe.org.

Avatar
sav_ss

Community Member, 11 Posts

22 December 2010 at 11:11pm

Edited: 22/12/2010 11:13pm

Okey dokey. I've gone on holidays and am without my dev machine until the new year so I shall try the daily build then.

Thank you, and have a Merry Christmas :D

Avatar
sav_ss

Community Member, 11 Posts

10 January 2011 at 5:21pm

Yep, that seems to have fixed that. I'm not seeing the 'Roles' tab in the CMS when logged in as default admin.