Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

event calendar not installing


Reply


5 Posts   628 Views

Avatar
daved

Community Member, 6 Posts

16 February 2011 at 4:37am

I am running an Intranet page using Silverstripe 2.4.1 and tried to get the Event Calendar registered. I had the calendar working in an older version of Silverstripe on a different machine.

Here is the main problem:
When I copy the un-gzipped folder (event_calendar) into my website root, the home page will no longer work.

If I move the event_calendar out of the web root folder, the pages work again.

A db/flush does not run normally....where I get feedback of the changes etc.

What am I missing?
Thank you, Dave

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

16 February 2011 at 5:08am

What does "doesn't work" mean?

Avatar
daved

Community Member, 6 Posts

16 February 2011 at 5:21am

Uncle Cheese...when I move the ungzipped folder into my web root. I can no longer get access to any pages. The home page from Silverstripe will no longer display. I am basically looking at a blank page.
Thanks, Dave

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

16 February 2011 at 6:07am

Sounds like you need to turn on your error reporting in PHP so you can see what's going on.

Avatar
daved

Community Member, 6 Posts

16 February 2011 at 6:59am

UncleCheese,

I did have the error reporting turned off. That should give me something to follow up on.

Thank you for your time!
Dave