Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

cmsWorkflow: Server Error and missing Date Picker


Reply


470 Views

Avatar
skoehler372

Community Member, 1 Post

17 August 2011 at 3:14am

Hello,
as a newby there are quiet some steps to take to get around with SS...
I have here a fresh install of SS 2.4.5 with legacydatetimefields (extracted tar.gz to <apachevhostroot>/legacydatetimefields and did a dev/build) and cmsworkflow 1.0 rc4 (extracted tar.gz to <appachevhostroot>/cmsworkflow and did a dev/build)
So far everything works nice, database was exteded for workflows...

I created 2 roles (author, publisher) and 2 groups (site-author and site-publisher). The Permissions are somewhat different than in the CMSWorkflow Documentation... I assigned "Access to Files&Images section", "Access to Pages section", "View any page", "Edit any page", "Change site structure" and "View draft content" - just fyi, and did the documented changes to the site..

My author User can create a page and request publishing, just the date fields look odd -> how can I verify if the legacydatetimefields are installed properly? (well, I'm an IDM Solution Architect, not a WebDeveloper, need this stuff for project documentation, so don't throw a few lines of code on me, very likely I will not catch up ;-)

When I try to approve as publisher user or admin user this publishing request, I receive "Server Error" -> I don't have anything in the apache errror logs regarding this event, where can I find more information for troubleshooting?

Are these 2 issues related to each other?

Thanks
Steffen

Attached Files