Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

SimpleWiki: TInyMCE editor not working in front end


Reply


3 Posts   659 Views

Avatar
davepolyester

Community Member, 48 Posts

22 December 2011 at 4:38pm

Hi family,

Just hit a glitch with the SimpleWiki module.

When editing a page from the front end, I'm able to enter text in the HTML (TinyMCE) editor but as soon as I hit Save (or Finished), any changes or additions I've made disappear.

If I switch to any of the other editing modes, everything works fine. I can add more text, etc and save it and all looks great.

Look forward to being inundated with easy solutions!

Cheers,

Dave

Avatar
davepolyester

Community Member, 48 Posts

22 February 2012 at 3:36pm

Really keen to make some traction with this Wiki HTML (TinyMCE) issue. Can anyone help?

Avatar
davepolyester

Community Member, 48 Posts

19 March 2012 at 1:11pm

Have finally made some headway with this issue!

Traced the cause of the problem to the site search: When FulltextSearchable::enable(); is added to my config file, the HTML editor in SimpleWiki stops saving changes. Remove this line and SimpleWiki works as it should.

I've found mention of a similar problem affecting the Flickr module [url=http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/12339#post299096]in this post[/url], which seems to suggest there is an issue with conflicting javascript files. I have not been able to implement similar changes in the SimpleWiki code with any positive results.

Anyone else make sense of this?