Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

[site map module] sitemap.xml gives 'not found'


Go to End
Reply


12 Posts   2519 Views

Avatar
quanto

Community Member, 81 Posts

6 March 2012 at 11:37pm

Edited: 06/03/2012 11:38pm

The latest websites I delivered with SS 2.4.7 won't open http://www.mysite.com/sitemap.xml. The /site-map link works perfectly.

It's not just 1 website, but the latest 3 doesn't parse the sitemap.xml as a xml-page (it gives a 404 page not found error)

Is there a solution for this problem?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

7 March 2012 at 7:22pm

Do you have the google sitemaps module installed?

Avatar
quanto

Community Member, 81 Posts

8 March 2012 at 1:09am

I've installed the "Site Map Module" (http://www.silverstripe.org/site-map-module-module/)

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

8 March 2012 at 10:30pm

Well that module gives you a site map page in the cms. If you want a sitemap.xml then you need the google sitemap module - http://www.silverstripe.org/google-sitemaps-module/

Avatar
nzblue_fish

Community Member, 13 Posts

12 April 2012 at 3:04pm

Hi folks,

I'm having this issue with a currently launched site also.

The google-sitemaps-module says it is no longer available on the SilverStripe.org site. Has this module been pulled from the site or is this just a reference error.

Cheers,
Innes (NZ)

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

13 April 2012 at 7:13pm

https://github.com/silverstripe-labs/silverstripe-googlesitemaps

Avatar
nzblue_fish

Community Member, 13 Posts

13 April 2012 at 8:33pm

Thanks for the updated link.

Cheers, innes

Avatar
secuaz

Community Member, 21 Posts

26 April 2013 at 2:57am

Hello, I am also experiencing problems with google xml sitemaps.
I get this error:

Unsafe attempt to load URL http://blog.****.co.uk/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl from frame with URL http://www.****.co.uk/sitemap.xml. Domains, protocols and ports must match.

In silverstripe I am using a wordpress blog with the correspondent xml googlesitemap plugin, and then the googlesitemap module for silverstripe.
Does that conflict ?? since I am using two sitemap modules ??

Thanks you in advance.

Go to Top