Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

cwsoft-foldergallery - image gallery for SilverStripe 3


Go to End
Reply

86 Posts   11397 Views

Avatar
oldwrinkly

4 January 2014 at 11:13pm (Last edited: 5 January 2014 7:59am), Community Member, 34 Posts

Hi
thanks for the reply
You are right, photos show up with simple theme on 3.12
My custom theme was based on the simple theme but a few years ago and obviously needs renewing.

there goes my spare time in the new year

PS: Still no albums or album dropdowns on the sitetree, whichever album is chosen in the cms,
the photos show up on the preview site but without formatting

Regards

Mike

Avatar
cwsoft

5 January 2014 at 9:11am Community Member, 57 Posts

@oldwrinkly: Just tested the latest cwsoft-foldergallery module (master branch) on a clean SS 3.1.0, SS 3.1.1 and SS 3.1.2 installation using each time the standard theme simple on Windows 7 with PHP 5.4.7. The gallery and the implemented features work as expected.

Please bear in mind to synchronize the files in the SilverStripe backend in case you uploaded the images via FTP, otherwise the dropdown box doesn't work. If no images appear in the Frontend, remember to flush the cache, as most likely the thumbnail images needs to be recreated.

Hope this helps.

Cheers cwsoft

Avatar
AndiC

5 January 2014 at 9:39am Community Member, 4 Posts

Hi cwsoft - Happy New Year

Have you had thoughts on my November Post - 325367 regarding slow response on Container Creation?

Cheers

Andi

Avatar
cwsoft

6 January 2014 at 8:18am (Last edited: 6 January 2014 8:19am), Community Member, 57 Posts

@AndiC: Did some tests with multiple albs and more than 300 pictures on my local Windows test environment with PHP 5.4.7 but couldn't reproduce the slow response or progress times.

Maybe you can provide me access to your site so I can check whats going on there. My Email is listed at my GitHub repository. Guess it has to do with thumbnail creation or so during first rendering or page saving.

Cheers cwsoft

Avatar
cwsoft

8 January 2014 at 9:50am Community Member, 57 Posts

@AndiC: Thanks for your login details. Pushed an update to my GitHub account, which should fix the slow response times unless you have set the image sort option to 4:ExifDate. Need to implement a more stable solution for the ExifDate sort option in one of the next releases.

Cheers

Avatar
cwsoft

15 June 2014 at 11:56pm Community Member, 57 Posts

Hi,

just released cwsoft-foldergallery v2.7.3 at [url=https://github.com/cwsoft/silverstripe-cwsoft-foldergallery#readme]GitHub[/url].

Updates since last version:
- added fix for ExifDate (thankt to AndiC for reporting)
- updated 3rd party packages jQuery and Colorbox to latest versions

Further details, screenshots and download via GitHub.
https://github.com/cwsoft/silverstripe-cwsoft-foldergallery#readme

Feedback welcome.

Cheers cwsoft

Go to Top