Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

FlexSlider won't show my pictures


Reply

18 Posts   4292 Views

Avatar
arthurdent

8 November 2013 at 10:43am Community Member, 166 Posts

Thanks Naren. I actually had it running right first time -- it took me a while to see how it fitted into the CMS, then I worked out I had to 'save' slideshow first in order to be able to upload slides to it, which wasn't exactly intuitive...

All good now!

Avatar
arthurdent

29 January 2014 at 11:07am (Last edited: 29 January 2014 2:14pm), Community Member, 166 Posts

FlexSlider has me scratching my head now... I've had it running on a site for nearly two months, no issues. I've also been refining the template to a 'responsive' format in my local environment which is working well. Uploaded responsive template to my site yesterday, switched to the new template and -- MY SLIDER DISAPPEARED!!

Not only that, if I switch back to original template it's still not there...

What am I missing here? Remember, it works fine in local environment, view source on live environment and FlexFlider code is missing completely?!

--

<LATER> Sussed it. So some random reason it changed the ID (number) of the Slider on me. WTF? Sure would be nice to be able to set ID and not have it change on you automagically! </LATER>