Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

UserForms "Form" Tab Blank


Reply

6 Posts   1012 Views

Avatar
BigBirdy

26 May 2013 at 8:08am Community Member, 2 Posts

Just installed UserForms 0.4-122 on a SS 3.0 site. The readme indicates the version requirement to be "SilverStripe 3.0"

Copied module to site root /public_html/userforms
Ran /dev/build

Created a new page as "User Defined Form" and although I see "Form", "Form Options" and "Form Submission" tabs, the "Form" tab is blank?

Avatar
Willr

26 May 2013 at 1:04pm Forum Moderator, 5511 Posts

Please download https://github.com/silverstripe/silverstripe-userforms/tree/1.0

0.4 is for 2.4

Avatar
Lime Blast

10 June 2013 at 1:22am (Last edited: 10 June 2013 1:24am), Community Member, 22 Posts

I've got the same problem (the 'form' tab is blank on a SS 3.0 site).

I installed it via composer using the following line:

"silverstripe/userforms": "1.0.*@dev"

so, so far as I'm aware (I'm new to composer), this should be version 1.0?

Avatar
samueljohn

1 July 2013 at 6:21am Community Member, 6 Posts

Same problem here with silverstripe 3.1 head and userforms head. Everything else works smooth so far.
But the "Form" tab in the admin panel remains empty.

Avatar
neilcreagh

25 September 2013 at 1:49am Community Member, 94 Posts

I had the same problem: SS3.1 with the latest master version of Userforms from Github (today) and the Form tab was showing up blank.
I did a flush on the actual page in the CMS and it returned. eg. /admin/pages/edit/show/3?flush=1

A normal flush on /admin wasn't enough, it had to be on the actual/specific page.

Avatar
Richard von Fohrenburg

28 April 2014 at 12:28am Community Member, 7 Posts

Omg thank you @neilcreagh