Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Image Gallery Extension: Testers Needed


Reply


417 Posts   79256 Views

Avatar
churika

Community Member, 29 Posts

5 March 2010 at 10:55am

OK I fixed it.

$Layout was missing...told ya I didn't understand what I needed to do!

Avatar
churika

Community Member, 29 Posts

5 March 2010 at 11:06am

Edited: 05/03/2010 11:09am

Uncle Cheese,

Anyway you could help me fix these button images ?

(See Attached Photo)

I think it's something wrong with my DataObjectManager install (r374) because in my events_calendar I get this error under feeds and adding an annoucement.
<% sprintf(_t('DataObjectManager.NOITEMSFOUND','No %s found'),ICS Feeds) %>

Attached Files
Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

5 March 2010 at 11:11am

That's been a lingering bug for months. I can't figure it out. I'm open to any suggestions.

Avatar
churika

Community Member, 29 Posts

5 March 2010 at 11:50am

OK, as long as it's not just me. I thought it was something I was doing wrong.

Avatar
churika

Community Member, 29 Posts

5 March 2010 at 4:30pm

I don't seem to be getting any of the styling from /image_gallery/css/ImageGallery.css did I forget to put something in my custom template again?

Avatar
warwick

Community Member, 13 Posts

13 March 2010 at 3:33pm

Would I be correct in thinking the Image Gallery has not yet been updated for SS 2.4?

Currently using the latest version image_gallery-r375 (I have also tested r352) none of the light boxes work and in either IE or firefox.... in IE I get a "jquery is undefined" error

It appears that is is caused by the moving of the location of Jquery????

Avatar
kuenkuen82

Community Member, 41 Posts

21 April 2010 at 3:33pm

warwick, did you find a solution? it could be a conflict with prototype.js try adding

Requirements::block("jsparty/prototype.js");

in init() function

<% control Albums %>
      <% control ImageGalleryPage %>
         <% control GalleryItems(3) %>
            $GalleryItem
         <% end_control %>
      <% end_control %>
<% end_control %>

For each album I want to get the first 3 images, the above code only shows the first 3 for the first album. How do I correct this?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

21 April 2010 at 3:45pm

ImageGallery is on 2.4 in the trunk right now. For 2.3 version, see the "2.3 branch" sticky in the DOM forum.