Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Gallery module


Reply


8 Posts   1431 Views

Avatar
jaysfive

Community Member, 13 Posts

2 January 2009 at 2:47am

I have installed gallery modele, run flush and db build but cannot see Gallery in home page nor admin.

Can someone help.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4092 Posts

2 January 2009 at 7:52am

The Gallery module has been suspended for a while since it isn't compatible with 2.3. If you're just doing photos, I recommend you try my ImageGallery module here:
http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/250910

(make sure you go to the last page to get the latest version)

Documentation is here:
http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=modules:image_gallery

Avatar
jaysfive

Community Member, 13 Posts

2 January 2009 at 7:57am

I saw the thread on your module but couldn't find where to download it.

many thanks, will try it

Avatar
jaysfive

Community Member, 13 Posts

2 January 2009 at 8:20am

I have completed all in the setup doc but still get nothing. Do I need to chmod some files ?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4092 Posts

2 January 2009 at 8:47am

If you have the gallery module installed along with image_gallery, you should be able to run a /db/build?flush=1 and then go into the CMS and create an ImageGallery page. Can you do that?

Avatar
jaysfive

Community Member, 13 Posts

2 January 2009 at 8:59am

Done al that, I can see all the required tables in Mysql but nothing shows in my homepage.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4092 Posts

2 January 2009 at 9:51am

Have you created a page? It won't automatically create one on your website.

Avatar
powla

Community Member, 11 Posts

4 February 2009 at 6:21pm

Hi Guys,

Any clues why I can't see either the Gallery module or the Image Gallery extension in my "Create a new page" dropdown options ? I've uploaded the folders to the root directory & db/build?flush=1, but haven't had any luck!

My site is here: http://ss.kgdesigns.com.au

Thanks,
P

P.S. I'm running SS 2.2.3 & Gallery module 0.2.1