Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Cannot Add Fields to User Defined Form


Reply


14 Posts   2452 Views

Avatar
Fuzz10

Community Member, 787 Posts

18 March 2009 at 8:49pm

Hmm...

Did you clear your browsercache / Flush the backend ?

Are you _very_ sure that the directory has the right name ?

Avatar
boogieg

Community Member, 23 Posts

19 March 2009 at 5:20am

got it working, but now the form doesn't send submissions by email. they're accessible in the CMS, so I know they're registering, but that doesn't help me. i need the emails to go through. any thoughts?

Avatar
Fuzz10

Community Member, 787 Posts

19 March 2009 at 5:24am

no clue .... If you ticked the box and filled in a mail-address it should work ?

Avatar
boogieg

Community Member, 23 Posts

19 March 2009 at 5:38am

did everything I'm supposed to. I was on the IRC help channel last night and heard from someone there that I'm not the only one to have this problem, but I didn't get a solution.

Avatar
Pahn

Community Member, 7 Posts

21 March 2009 at 12:33am

same here,, I am also not getting the emails.. is there any additional thing we need to do to configure to make this work??

Avatar
Fuzz10

Community Member, 787 Posts

21 March 2009 at 1:13am

what happens if you add these lines to your _config.php ?

Email::setAdminEmail('info@yourdomain.com');
Email::bcc_all_emails_to("your@mailaddress.com");