Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Preview: SlideshowPro Module


Reply


70 Posts   13751 Views

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

12 June 2009 at 3:42am

Transparent should be a checkbox, you're right. What is the value of WMode if it is not transparent?

Avatar
bod

Community Member, 72 Posts

12 June 2009 at 3:49am

Normally if you are not using transparent then the Wmode param is not included in the html export from Flash however if it makes it hard to switch between including it all or not then you could use the value opaque which is the (undeclared usually) default.

the three values for swfs are

window
opaque
transparent

Avatar
bod

Community Member, 72 Posts

12 June 2009 at 3:51am

thinking about it, maybe a drop down with opaque as default, what do you think?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

12 June 2009 at 3:52am

Perfect. Thanks.

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4094 Posts

12 June 2009 at 3:56am

Run an update and try it out. I don't have an environment to test it right now, so I'm crossing my fingers for no syntax errors. :)

Avatar
bod

Community Member, 72 Posts

12 June 2009 at 4:00am

Will do! Nice one! :)

Avatar
bod

Community Member, 72 Posts

13 June 2009 at 11:31am

Edited: 13/06/2009 11:33am

Hi Uncle Cheese, Well so far so good re that update apart from one thing which I don't think is a direct result of that particuliar update but perhaps a general bug?

If your SlideshowPro page contains the $SearchForm tag the search gets broken and returns the following error message

Website Error
Forbidden

The website server has not been able to respond to your request.

Contact an administrator: administrator [at] yoursite [dot]com

apending ?isDev=1 to the url gives,

Action 'SearchForm' isn't allowed on class SlideshowProPage_Controller

Avatar
bod

Community Member, 72 Posts

18 June 2009 at 4:25am

Edited: 18/06/2009 4:26am

So, re my post above - any ideas why the Site search is breaking in the SlideshowPro page Uncle Cheese? Can't fathom it myself - SlideshowPro extends ImageGallery which in turn extends Page so the class inheritance would appear to be breaking for that specific function somehow :o/