Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

FlickR Module shows white screen


Reply


6 Posts   1092 Views

Avatar
risingsunset

Community Member, 9 Posts

8 May 2009 at 8:14am

I completely installed the FlickR-Module and it appears in the backend.
But when I open up the frontend it shows only:

(photos)

That's when I don't put the API-key in the "_config.php"!

If I put the API-key in the "_config.php" it only shows a white screen...
Don't know what it is :(

Thank you!

Avatar
risingsunset

Community Member, 9 Posts

8 May 2009 at 9:28am

It's the same with the YouTube-Module :(

Avatar
risingsunset

Community Member, 9 Posts

8 May 2009 at 9:55am

I just spotted that when adding no FlickR-User in the Backend the white screen disappears. But then it displays only "( Photos)"...
Why are there no images being displayed?

Avatar
risingsunset

Community Member, 9 Posts

8 May 2009 at 11:27pm

Please come on :)
I really need help!
Why are there no photos being displayed?

Thank you!

Avatar
risingsunset

Community Member, 9 Posts

9 May 2009 at 2:46am

Ok, I tried the trunk version and now it works a bit... It only displays photos when setting tags... but the "flickruser"-field und the "select"-field are hidden. When setting a tag it shows me the photos from whole flickr... what is that? How can I fix that?
Please help me

THANK YOU!

Avatar
ptholt

Community Member, 2 Posts

26 June 2009 at 8:43pm

ive been having the exact same problem and struggling to get it working....

anyone managed to resolve the above?