Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

UserForms 0.2


Reply

185 Posts   27663 Views

Avatar
Willr

15 May 2009 at 1:03pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Forum Moderator, 5511 Posts

We have a new release of the userforms module available: 0.2

We'd appreciate everyone's help testing it, so that we can make a stable release as soon as possible.

Download here: http://www.silverstripe.com/assets/rc/userforms-v0.2.tar.gz
Post bug reports here: http://open.silverstripe.com

Note 1) - To get this to run you need to be using 2.3.2 beta at least for this to work. 2.3.1 or lower will not with this release.

Note 2) - If you have current userforms on your site this will break them. You might like to take a full backup and then recreate the forms once you have installed this module

Thanks,

Avatar
Marco_D

15 May 2009 at 6:24pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 20 Posts

The download link is dead... ;)

Avatar
rodneyt

16 May 2009 at 1:59pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 8 Posts

As noted by other poster - that link is dead.

Will we get this by checking out trunk from the SVN?

What is the mechanism to chec/verify version numbers of modules after download/installation?

Thanks

~ Rodney

Avatar
rodneyt

16 May 2009 at 2:08pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 8 Posts

Further to last email...

svn co http://svn.silverstripe.com/open/modules/userforms/trunk
...
Checked out revision 76992.

ChangeLog reports
0.1.0
- Initial release

If there is a new version available, why is it not in the SVN?

~ Rodney

Avatar
Willr

16 May 2009 at 6:59pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Forum Moderator, 5511 Posts

- It is in SVN - http://open.silverstripe.com/browser/modules/userforms/tags/rc/0.2

- The ChangeLog just hasn't been updated for 0.2 - I will do this once 0.2 is released as stable / next week.

- Download Link is strange - works for me. I have reuploaded it into the CMS - http://www.silverstripe.com/assets/rc/userforms-v0.2.tar

Can you let me know if that url works for you.

Avatar
Cem

16 May 2009 at 9:19pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 31 Posts

Hi Will,
The last URL works but downloads an empty tar file so I had to go and checkout from svn.
As for feedback:The Field Configuration options do work again(Yay!) under 2.3.2 beta.
Thread:http://www.silverstripe.org/all-other-modules/reply/260172
You guys do an amazing job !Thumbs up!
Cheers
Cem

Avatar
rodneyt

17 May 2009 at 10:35am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 8 Posts

Thanks Will,

That SVN url is wrong, the correct one is: http://svn.silverstripe.com/open/modules/userforms/tags/rc/0.2
Checks out revision 77002

~ Rodney

Avatar
rodneyt

17 May 2009 at 10:43am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 8 Posts

Installed userforms 0.2. When I view the forms page it doesn't look like the UI I have seen for userforms elsewhere (e.g. documentation, silverstripe demo site). Please see attached image. If I select a form element from one of the drop-downs and click "Add" instead of adding anything the page shows a "Saving" message, then "Saved (pagename)". The form element does not appear. This was the same behavior I was seeing with userforms 0.1

Any idea what's going on here?

Thanks in advance...

~ Rodney

Attached Files