Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

UserForms 0.2


Reply

185 Posts   27569 Views

Avatar
house98

3 June 2009 at 9:35am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 31 Posts

Just a heads up,

I removed my install (which I installed from the tar.gz that was provided in the first post, and instead grabbed the SVN : Checked out revision 78259

I made sure to flush from the front side and admin side before I did a db/build and for good measure, I ran it twice :)

And of course when I went to add a field -- it worked! :)

I'm toying with it now... can't wait to see what's new

Thanks so much for your contributions.

Avatar
Fuzz10

4 June 2009 at 11:53pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 787 Posts

I can't get 0.2 to work at all ?

I can create a form and add fields to it. But I can't get Silverstripe to save it. If I refresh the CMS , the fields are gone again.

2.3.2RC2 installation.

Changed default locale :
Object::add_extension('SiteTree', 'Translatable');
Translatable::set_default_locale("nl_NL");

Avatar
h0nki

13 June 2009 at 12:40am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 7 Posts

Is there any solution how to get Recaptcha working with UserForms?

Avatar
Willr

13 June 2009 at 12:01pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Forum Moderator, 5511 Posts

h0nki - as long as you have the latest svn releases of userforms + spam protection + Recaptcha + SS2.3.2 it should all work fine. We have that setup implemented on a number of sites now. You can find links to the latest releases on each of the modules pages or in their wiki pages

Avatar
artman

13 June 2009 at 3:22pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 5 Posts

I am using 2.3.2-rc2 with userforms 0.2 and while I can add fields, anything with Options will not show. So if I add a drop down, I can't add the values for the drop down. The same goes for radio items. There's just nothing there. Help!

Avatar
amarbhanu

14 June 2009 at 12:39am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 57 Posts

i have same problem here if use to dropdown then not work, and also upload,checkbox,checkboxgroup,memeber..................................
he work only text, email,submit,reset, but other have problem. please what is solution of this problem..

Avatar
Big Bang Creative

17 June 2009 at 2:47am (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Community Member, 92 Posts

I'm running SS v2.3.1 stable with User Forms v0.1.0. Currently the from address in the mail that is sent is what I have set in _config.php I thought this would have been fixed in User Forms v0.1.0. Is it available in v0.2?

Avatar
Willr

17 June 2009 at 12:33pm (Last edited: 10 July 2009 5:03pm), Forum Moderator, 5511 Posts

Is it available in v0.2?

It is. You can dynamically set the subject, from address, to address all from the CMS