Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

UserForms 0.2


Reply


185 Posts   28690 Views

Avatar
Big Bang Creative

Community Member, 92 Posts

17 June 2009 at 8:09pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

When the stable release is made will it work with SS v2.3.1 though?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

17 June 2009 at 8:11pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

No. Several of the features of this userforms release require 2.3.2. It shouldn't be too complex to update from a 2.3.1 site to 2.3.2

Avatar
Big Bang Creative

Community Member, 92 Posts

17 June 2009 at 8:13pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

When will 2.3.2 be released as a stable version then?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

17 June 2009 at 8:17pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Very soon. Depends how many critical bugs this latest RC has and how many issues you guys raise :) we want it out ASAP but if we or the community raises anymore critical issues then that will delay it by a couple more days

Avatar
Big Bang Creative

Community Member, 92 Posts

17 June 2009 at 8:31pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Thanks :-)

Only thing I need fixed now is the newsletter module unsubscribe link and then I'm happy: http://silverstripe.org/all-other-modules/show/255389#post255389

Avatar
artman

Community Member, 5 Posts

23 June 2009 at 1:51am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Will,

Any update on a fix for the strange options issues with dropdowns, etc? Thanks!

Avatar
Simmo

Community Member, 12 Posts

23 June 2009 at 10:17pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Hi,
I am getting the same error as previous users re "Fatal error: Method name must be a string in ....sapphire/forms/Form.php on line 245" , I had forms 0.1 which i removed, have cleared my cache, rebuilt a couple and flush a few times, however still get the same issue? Any ideas on how i can fix this?

I am running v2.3.2.

thanks

Avatar
Big Bang Creative

Community Member, 92 Posts

30 June 2009 at 10:03pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

I'm running v2.3.2. I downloaded all the useforms files from http://svn.silverstripe.com/open/modules/userforms/tags/rc/0.2/ manually as I don't know how to use svn (failed when I tried). I've checked I downloaded all of the files and uploaded everything in root "userforms" but I get this (see screenshot). I've done an admin and database build.

Attached Files