Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

UserForms 0.2


Go to End
Reply


185 Posts   28985 Views

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

2 July 2009 at 8:54am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

@willr: Are you sure spam protection is commited into the latest userform trunk?

Yes you should see a 'Spam Protection Field' as a field type in the add dropdown

Avatar
kateh

Community Member, 18 Posts

2 July 2009 at 6:14pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

I don't have a 'Spam Protection Field' as a field type in the add dropdown in my version. Shall reinstall it and try again?

Avatar
kateh

Community Member, 18 Posts

2 July 2009 at 7:39pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

So which one is it supposed to be??? Protector or Protecter?

I've installed the latest spamprotection trunk and it's giving me this error:

Fatal error: Class 'SpamProtecterManager' not found in /homez.60/lasergra/www/mysite/_config.php on line 35

On line 35 I have the following....that I copied and pasted.

SpamProtecterManager::set_spam_protecter('MollomSpamProtector');

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

2 July 2009 at 7:44pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

it should be SpamProtector. Or is the correct spelling

Avatar
Webdoc

Community Member, 334 Posts

3 July 2009 at 8:51am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

When will it be possible to set the from aadress automaticly to the adress that web client entered

Avatar
omaticon

Community Member, 6 Posts

3 July 2009 at 10:09am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

I seem to have a different issue than everyone else. When I go to Reports it shows Mollom as a Report. When I click on it I receive a notice at the bottom of the page stating there was an error loading the page in a red error box which disappears shortly after. My userform shows a text box which is titled "MollomField". The userform does NOT however display the Mollom captcha or audio controls. Does anyone have any suggestions?

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

3 July 2009 at 10:13am

Edited: 10/07/2009 5:03pm

Guys, if you are having issues with Spam protection make a separate thread. This is really just for the core UserForms modules - not the spam extension.

Avatar
Big Bang Creative

Community Member, 92 Posts

3 July 2009 at 8:18pm

Edited: 10/07/2009 5:03pm

When will it be possible to set the from aadress automaticly to the adress that web client entered

This is the main reason we have held back doing anymore sites in SS. People have been asking for this for years so I'm suprised SS or other developers have not come up with a solution.

Going off topic a little... not been able to have "from" as the users email and the unsubscribe link not working in the newsletter module is the only real reasons we have held back.

Go to Top