Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

really basic question regarding userforms


Reply


4 Posts   1144 Views

Avatar
rodneyt

Community Member, 8 Posts

15 May 2009 at 4:34pm

Hi everyone,

I've made a new installation of SS 2.3.2. Downloaded userforms and saved it into ~/mysite subdirectory. Renamed the folder to "userforms" (removing the version numbers etc). Ran http://<mysite>/dev/build which showed a results page.

When I view the CMS editor I don't see forms listed.

Tried repeating the above process but placing "userforms" in the root level of the silverstrip install rather than the mysite subdirectory. No difference.

Can anyone tell me what I am doing wrong. Should modules be installed in the mysite subdirectory. Wouldn't it be more straightforward to have a "modules" directory so that it is completely obvious where these are supposed to go?

Thanks in advance...

~ Rodney

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

15 May 2009 at 7:33pm

Renamed the folder to "userforms" (removing the version numbers etc). Ran http://<mysite>/dev/build which showed a results page.

Have you created a new User Defined Form Page? It should be an option in the create page dropdown

Avatar
affilimate

Community Member, 9 Posts

7 October 2009 at 11:26pm

thanks for this answer Will! I was reading and reading and found that I was not the first one that did not know that the function will be in the drop down menu. It would be great if that was written in the documentation for noobs. Btw, I tried emailing the will@ in the readme file but I received a bounce - I thought I'd let you know (if that's you) - The sean (at) email went through though.

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

8 October 2009 at 8:43am

will[at]silverstripe is me, Not sure why that would of failed