Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Events Details not displaying correctly on Event Calendar


Go to End
Reply

16 Posts   1992 Views

Avatar
krouse

17 May 2009 at 10:01am (Last edited: 17 May 2009 10:02am), Community Member, 10 Posts

After clicking on the event details, part of the details are cut off on the left side. See http://www.goldengoosefleamarket.com/home/mid-south-pro-wrestilng/2009-05-17?CalendarStart=2009-05-17 I put a tab in the text but the additional dates and other info are still cut off. Any ideas on how to fix that?

Avatar
UncleCheese

17 May 2009 at 12:34pm 4085 Posts

Looks like there's just not enough room with the calendar widget and your subnav in those columns. I would get rid of the subnavigation. I don't see anything cut off, though. Which browser are you using?

Avatar
krouse

18 May 2009 at 2:47am Community Member, 10 Posts

You're right. There isn't enough room. It does look different with IE too. I normally use firefox. How do I turn subnavigation off?

Avatar
krouse

18 May 2009 at 3:04am Community Member, 10 Posts

Well I made the details a main site page (instead of under the calendar). I assume that's what you meant by subnavigation. Now the event doesn't show on the calendar or as an upcoming event.

Avatar
UncleCheese

18 May 2009 at 3:50am 4085 Posts

I would just edit your templates in mysite/Layout/Calendar.ss and mysite/Layout/CalendarEvent.ss and make any changes you need to the markup.

Avatar
krouse

18 May 2009 at 5:15am Community Member, 10 Posts

OK. What changes should I make?

Avatar
krouse

22 May 2009 at 5:13am Community Member, 10 Posts

Anyone have any ideas? I really need to get this module working correctly. I have a standard Silver Stripe template and have not done any tweaking at all. I don't understand why this module would not work correctly "out of the box." Please help!

Avatar
UncleCheese

22 May 2009 at 5:50am 4085 Posts

Well because everyone's template is different, of course. You should post what your markup so we can see what's going on.

Go to Top