Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

New module - Simplify - customise the CMS interface


Reply


46 Posts   9087 Views

Avatar
froog

Community Member, 43 Posts

24 October 2009 at 12:24pm

Hi bmc38119 - there is a known bug which causes this in Simplify v0.0.2, but I have commented out the code until I can fix it - do you still get the issue on the latest version? (0.0.5)

Download it here:

http://idea.gotdns.com/simplify/
I assume you're on SS 2.3.3?

-Dan

Avatar
bmc38119

Community Member, 45 Posts

24 October 2009 at 4:25pm

just checked and looks like i was using v0.0.4 on SS 2.3.3. i will download and check out v0.0.5.

thanks for the very speedy response!

Avatar
froog

Community Member, 43 Posts

26 October 2009 at 4:21pm

NEW VERSION -

Simplify now allows editing of the Tiny MCE HTML editor buttons - check it out in this post:

http://silverstripe.org/all-other-modules/show/271768#post271768

Avatar
ramu

Community Member, 15 Posts

26 October 2009 at 6:06pm

Hi froog,

very thing good in v2.3.3. any possible to integrate with SS v 2.0 please let me know if possible.

Thanks,
thisIsRam

Avatar
froog

Community Member, 43 Posts

26 October 2009 at 11:08pm

Edited: 26/10/2009 11:16pm

Hi thisIsRam

Version 2.0? are you sure? Thats the initial release and its over 2 years old - I wouldn't support that (or use it - I'd suggest upgrading).

Simplify has been tested in 2.3.1 upwards.

Heres the SS ChangeLog: http://open.silverstripe.org/wiki/ChangeLog

Regards,
Daniel

Avatar
bmc38119

Community Member, 45 Posts

27 October 2009 at 5:50am

froog -

great module. my sitetree drill-down issue seemed to be solved with upgrading to 0.0.6. it know this is ticky, but there is still a little problem with the sitetree highlight colors. see the screenshots below. with the module installed, the yellow hover color goes away (and the tree graphic disappears to the left). when i uninstall the module, the highlighting works correctly. i tried to dig into the various css files to see what might be causing it, but not enough experience with all the cms css files to quickly pinpoint.

thanks again for the great module.

Avatar
froog

Community Member, 43 Posts

27 October 2009 at 11:59am

Edited: 27/10/2009 12:08pm

Hi bmc38119,

Glad to hear you're enjoying the module :)

Good spotting - this was a minor bug in the CSS - I've fixed it (will be in the next release) but if you want it fixed now - copy the attached simplify_global.css over the one in /simplify/css

NOTE: The forum has stuffed the filename - it should be simplify_global.css, not simplifyglobal.css

Cheers,
Dan

Avatar
otherjohn

Community Member, 125 Posts

7 May 2010 at 12:07am

This looks great! By any chance does it work in SS 2.4 yet?