Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Odd problem with DiaryHolder.ss


Reply


3 Posts   794 Views

Avatar
_Vince

Community Member, 162 Posts

19 August 2009 at 11:43am

Edited: 19/08/2009 11:44am

I hope this is the right place to post this. I'm not sure if it's a templating thing or what.

Anyway...

the Diary module displays the Start and End dates for every event.

I would like to make it so that if the start and end dates match, then only one date is displayed.

I have changed the template thus:
.
.
.
                           <p class="Duration">
                              <% if Start = End %>
                              $Start
                              <% else %>
                              $Start.Nice till $End.Nice
                              <% end_if %>
                              <br/>
                              From $StartTime.Nice to $EndTime.Nice
                              <br/>
                              at $Location
                           </p>
.
.
.

but it *always* goes to $Start.Nice till $End.Nice, even when I've tried changing the condition to <% if Start = Start %>

If I try to qualify the variables somewhat, by saying something like <% if Start.Nice = End.Nice %> or whatever else, I get the "unexpected '}' in template" error.

What am I doing wrong and how can I fix it?

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

19 August 2009 at 12:41pm

AFAIK, you can't compare variables in SS. Unless the value of Start is "Start" that check will always fail. The logic needs to be handled in your model.

<% if SameTime %>

function SameTime()
{
return $this->Start == $this->End;
}

Avatar
_Vince

Community Member, 162 Posts

19 August 2009 at 2:37pm

Oh, gotcha. I thought it was working on another template, but I can now see that it just *looked* like it was working.

Thanks!