Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

External Content and Alfresco Connector module released


Reply

33 Posts   4515 Views

Avatar
innyinskip

19 July 2010 at 11:25pm Community Member, 46 Posts

Hi guys,

First of all fantastic module.
Hoping i can really use this...
I have installed all the modules as described but am getting javascript errors when trying to delete, create or even use the system.

Screenshow below.
Has anyone got any ideas?
I am running SS 2.4.0

Attached Files
Avatar
Marcus

20 July 2010 at 3:22pm Administrator, 86 Posts

I have a feeling that there's something a bit weird with the way the SVN hooks to github are working - I'll update this thread after I've had a chance to look into things a bit later today.

Avatar
Marcus

20 July 2010 at 6:47pm Administrator, 86 Posts

It seems the github svn interface isn't working for some reason at the moment - I've manually updated the release on the module page though, so you should be able to download and go. I've just installed a fresh 2.4.0 with external-content module, the filesystem-connector module, and the CMIS connector module. Let me know how you go.

Avatar
innyinskip

23 July 2010 at 9:34pm Community Member, 46 Posts

Hi Marcus,

Great module and im really hoping i can get it working.
I have installed all 3 modules and have run a dev build.
Setup the filesystem connector to my folder path 'assets/'

When creating a new file system page i dont get any of the files.
(Screenshot attached)

When savnig and viewing from the front page i get a blank page with 'Template not found for '

Im obviously doing something stupid but i cant figure it out!
Thanks
Craig

Attached Files
Avatar
UncleCheese

24 July 2010 at 1:59am 4085 Posts

Would this be something I could use to pull in content from a WordPress site to an SS site?

Avatar
Marcus

26 July 2010 at 1:41pm Administrator, 86 Posts

UncleCheese: Yes, you'd have to write a connector for it to retrieve the content in a method that fits within the framework, but that's exactly the purpose for the external content module as a whole. Contact me on skype if you've got some more specific questions if you're going to have a go at it (nyeholt is my skype username). The next iteration of development will be to improve the import functionality to be more flexible and support custom import forms, which I'll try and get moving on soon if you're going to be writing some stuff for wordpress.

innyinskip: I'll have a check later this evening and get back to you in this thread.

Avatar
Marcus

27 July 2010 at 4:45pm Administrator, 86 Posts

innyinskip - when you created the file system connector, what did you put as the filepath? You'll need to use either the full path, or set the

FileSystemContentSource::$base_path = '/path/to/files';

static variable that limits the prefix of the filepath location to a particular subfolder. Once you set this variable and save the filesystem connector, the tree should refresh and show a list of files.

Avatar
innyinskip

27 July 2010 at 7:44pm Community Member, 46 Posts

Hi Marcus,

Thanks for that. I did try the base path in the config but still no joy.

I want to use the assets folder for the path so all im using as the path is '/assets/'
Im guessing this is wrong otherwise it would be working lol!

Thanks alot
Craig