Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Script Error in IE6 and IE7 at photo gallery


Reply


6 Posts   1859 Views

Avatar
richardus

Community Member, 6 Posts

19 November 2009 at 11:16pm

Hi all,

Can You help me please? In my photo gallery IE6 and IE7 display script error message (in attach file)

Url address: www.selec.sk/vitajte-v-na-ej-rodnej-obci-vitajte-v-selci/

Thanks,

Richard

Avatar
Kinkykoder

Community Member, 8 Posts

25 November 2009 at 9:08am

Hi there,

I am getting the same problem.

Each time the page / thumbnails have loaded I get:

> Error: 'Behaviour' is undefined

If I click a thumbnail, I get:

> Error: Invalid argument.

I'm on SS 2.3.3 and Gallery 0.2.3.

Safari and Firefox are working fine, it's just IE (8 in this case) with the error. Does anyone know how to fix it please?

Many thanks
Andrew

Avatar
Kinkykoder

Community Member, 8 Posts

25 November 2009 at 10:31am

Hi Richard, I notice that on your link, the pop-ups seem to work in IE8. Did you find a fix for it, or is your problem just in IE6 and 7?

Thanks if you can help!

Avatar
richardus

Community Member, 6 Posts

25 November 2009 at 9:40pm

Hi Kinkykoder,

sorry, but I did not any change. The problem still exists

Hmmm....

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4096 Posts

26 November 2009 at 3:43am

You should try the ImageGallery module.

Avatar
Kinkykoder

Community Member, 8 Posts

26 November 2009 at 5:17am

Hi, thanks - I've been trying to get Image Gallery working all day, but I just can't get importing to work.

If I click 'Upload Images' and select a file(s), click open, nothing happens.

If I select a folder to import from existing folder, I get:

[User Error] Uncaught Exception: Object->__call(): the method 'backlinktracking' does not exist on 'ImageGalleryImage'

I read several threads concerning the above error, so I downloaded your latest source from your repository for:

- dataobject_manager
- image_gallery
- swfupload

and did a dev/build?flush=1

Can you suggest anything I could be doing wrong please?

Thanks.