Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Log in fails...


Reply


4 Posts   1908 Views

Avatar
henrik

18 Posts

6 November 2007 at 11:41am

Edited: 06/11/2007 11:42am

When trying to access mysite.se/admin I'm redirected to:

Fatal error: Call to undefined method stdClass::Children() in /hsphere/local/home/skraddaren28/brfskraddaren.se/sapphire/core/control/
ContentController.php on line 127

What does this mean?
To access the CMS I have to register through the forum log in.

Avatar
henrik

18 Posts

6 November 2007 at 12:10pm

Edited: 06/11/2007 1:02pm

Found out that this happens if a page isn't namned the same way in draft and published site!

Avatar
mseifert

Community Member, 4 Posts

26 November 2007 at 11:01am

Edited: 26/11/2007 10:25pm

Hi Henrik

Did you manage to get your's working? I have the same problem, but cannot get it fixed. I have compared records in SiteTree and SiteTree_Live (I assume this is where you found the difference), but they are identical as far as URLSegment, Title and MenuTitle.

Any help would be greatly appreciated.

// Morten

Avatar
mseifert

Community Member, 4 Posts

5 December 2007 at 11:09am

Hi,

I upgraded to version 2.2.0 and it fixed the problem. Still have not figured out what the problem was.

// Morten