Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Gallery module v 0.2.2 has been released


Reply


17 Posts   62584 Views

Avatar
stamate

Community Member, 6 Posts

23 July 2008 at 4:22am

well when you turn on the comment option on the gallery all that javascript that the comment needs is loaded and then conflicts with the one that the gallery needs so bump any solution ... well I saw something in the daily build but the image is not loading
Requirements::block("jsparty/scriptaculous.js");
Requirements::block("jsparty/prototype.js");
Requirements::block("jsparty/prototype_improvements.js");
Requirements::block("jsparty/loader.js");
Requirements::block("jsparty/behaviour.js");

Avatar
The Frenchy

Core Development Team, 40 Posts

23 July 2008 at 10:19am

Thanks for this bug notification stamate !

I have created a ticket about this problem on our task system : [url]http://open.silverstripe.com/ticket/2688[/url]

If you find any other bug on SilverStripe core or modules and you want to notify it, you can go on [url]http://open.silverstripe.com[/url] check that the bug has not been notified yet and create a ticket about it !

Cheers

Avatar
ivan.pro

Community Member, 15 Posts

25 July 2008 at 2:52am

Hi.. I'm an Italian student. I have installed Silver Stipe 2.2.2. I want to install the Gallery Modulre v 0.2.2. I've readed the documentation http://doc.silverstripe.com/doku.php?id=modules:gallery but I don't understand the 3rd point.. "Run db/build"...
Can somebdy help me?
I'm sorry for my English...
Thank you
Ivan

Avatar
stamate

Community Member, 6 Posts

25 July 2008 at 10:44pm

Simple if you uploaded the gallery module straight to your root directory then just run http://www.yoursite.com/db/build simple as that and go to system administration and create a new gallery :)

Avatar
Samuel

Community Member, 4 Posts

8 August 2008 at 11:31pm

Does Gallery support group gallery? So rather than show all photos from one folder, would be possible to show folders/group name and then display the photos?

Or is there a way to hacking this?

Many thanks.

Avatar
The Frenchy

Core Development Team, 40 Posts

11 August 2008 at 9:31am

Hi,

At the moment, a GalleryPage has a has_one relationship with a Folder.

To be able to select several folders from the CMs, you need a many_many relation and a TreeSelectorField or a ManyManyComplexTableField to manage the relation. But in any case you need to make the code yourself.

Avatar
Samuel

Community Member, 4 Posts

11 August 2008 at 10:54pm

Thanks for pointing out the direction... I'm not really a code person :-) so I might wait till the module comes out one day...

But it's still cool... Many thanks for releasing.

Avatar
sh4kes

Community Member, 8 Posts

12 September 2008 at 12:16pm

I *tried* installing the Gallery module and keep getting errors:

XML Parsing Error: junk after document element
Location: http://localhost/silverstripe/gallery/
Line Number 2, Column 1:<b>Notice</b>: Undefined index: start in <b>C:\wamp\www\silverstripe\gallery\code\GalleryPage.php</b> on line <b>381</b><b>

When i try gallery/?start=0 is get:
XML Parsing Error: junk after document element
Location: http://localhost/silverstripe/gallery/?start=0
Line Number 2, Column 1:<b>Notice</b>: Undefined variable: group in <b>C:\wamp\www\silverstripe\gallery\code\GalleryPage.php</b> on line <b>330</b><br />

Any ideas what might be causing this? I downlaoded the module, extracted the Gallery folder into my root SIlverstripe directory, ran /db/build, created a Gallery Page via the CMS, uploaded files into the specified folder, then tried to view it on the main site and thats where these errors occured.