Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Can the forums please be fixed ?


Reply


6 Posts   1440 Views

Avatar
DaveP

Community Member, 48 Posts

15 November 2007 at 8:49pm

Hi all,

Just finding it frustrating...

Some posts that are listed on the community page are not there when you go into the actual forums.

& the ordering is all wrong - more recent posts appear well down the list - I'm sure it is bad advertising for the product when it's own site is not working....

cheers, Dave Porter

Avatar
dio5

Community Member, 501 Posts

15 November 2007 at 10:41pm

I think the main problem is the caching.
Newer posts don't show up until I do refresh.

Feels odd sometimes.

Avatar
Sam

Administrator, 685 Posts

16 November 2007 at 10:14am

DaveP - what error message did you get when you clicked the link on the community page?

Avatar
DaveP

Community Member, 48 Posts

16 November 2007 at 11:39am

Hi Sam,

No error messages, like Dio says, I have to continually refresh the browser to get the most recent pages showing.

And even then the listing of messages in the Web Builder forum ( for example ) is all wrong. The thread with a subject of .htaccess is currently 8th in the list, but it's last post was "1 hour ago" & most above it say last post was "1 Days ago" "2 Days ago" and "3 Days ago"

Hope this helps.

I mainly use Firefox 2.

regards, Dave Porter

Avatar
dio5

Community Member, 501 Posts

16 November 2007 at 11:52am

I agree that it's more common to have posts with more recent replies first in the list.
That's how it goes on most forums and makes sense to me.

Avatar
Sigurd

Forum Moderator, 628 Posts

16 November 2007 at 5:45pm

The ordering bug was listed in trac a wee while ago and is on our [url=http://open.silverstripe.com/query?status=new&status=assigned&status=reopened&group=status&milestone=Forum+0.1.2]next-to-do-on-the-forum[/url]. list :)

I also agree we need to investigate the caching problem...